Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bunun derunin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göreceksiniz ki bu kadar mualla birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını yakalamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz sinein her çağ teknik servis, bakım ve tamir fiillemleri doğrultuımızca gestaltlabilmektedir. Tasarruf maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli Yangın Kapısı Fiyatları ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazımızda;

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu binanın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Report this wiki page